Våra Tjänster

Golvslipning

Vi utför golvslipning av alla typer av trägolv och parkett. Behandlingen kan vara olja, lack, lutning, såpa, vax m.m. Allt efter Era önskemål. Vi utför ett personligt besök med besiktning av ditt golv. Allt för att säkerställa ett så bra resultat som möjligt.

Golvläggning

Vi utför golvläggning av de flesta typer av trägolv, parkett och laminat. Även här utför vi ett personligt besök med besiktning av Ert golv. Vi hjälper Er att hitta i djungeln av träslag, behandlingar, kvalitéer och fabrikat.

Golvvård och periodiskt underhåll

Många trägolv som bl.a. oljade och såpade trägolv m.m. behöver kontinuerligt underhåll för att behålla sin lyster och motståndskraft. Ta hjälp av oss för att ditt golv ska få längsta möjliga livslängd. Många golv behöver bara lite omvårdnad för att bli som nya igen.

Trappslipning och renovering

En trappa kan bli den vackraste och stilfullaste möbeln i huset. Att slipa eller på annat sätt renovera en trätrappa kan bli ett stort lyft för ditt hem eller arbetsplats. Vi erbjuder slipning & behandling av trappor samt renoveringskit för ett helt nytt utseende på Er trappa.

Hyr golvslipmaskin

För den händige hyr vi även ut golvslipmaskiner och övrig golvutrustning. Vi erbjuder även utkörning av maskinerna och försäljning av tillhörande golvmaterial. Kontakta oss för rådgivning.